![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#توی سایت
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
من میخوام از طریق WU Global Pay شهریه یک ترم این دانشگاه رو پرداخت کنم از طریق یه بانک تو ترکیه، میدونید چه اطلاعاتی لازمه که به کارمند بانک بدیم که مراحل رو درست انجام بدن؟ من خودم اونجا نیستم نمیتونم از نزدیک بپرسم توی سایت student accounts خودشون یه راهنمایی گذاشتن و در نهایت به یه دیسکلیمر و لینک که وارد سایت WU میشه هدایت میشیم ولی نمیدونم این مسیر مال وقتیه که دانشجو پرداخت کنه یا بانک هم باید از این طریق انجام بده؟
2021-08-29 11:55:00 #Toronto [توی سایت] دانشگاه
وقتی ددلاین زده Jan 31 ، حالا اگه ما مثلا 3 ماه مونده به ددلاین سابمیت کنیم توی سایت با مدارک کامل با وقتی که مثلا 20 روز مونده به ددلاین تفاوتی میکنه یا نه ؟؟ منظورم اینه هرچی زودتر ثبت نام کنیم توی سایت دانشگاه زودتر بررسی میکنن و جواب میدن یا نه ؟؟
2021-08-30 04:59:00 #Ottawa [توی سایت] دانشگاه
برای مستر رشته food science دانشگاه دالهاوزی بخوام اقدام کنم قبل اپلای توی سایت چیزی از انتخاب سوپروایزر نکرده آیا بدون داشتن سوپروایزر میتونم پروفایل تکمیل کنم و شانس پذیرش داره؟
2021-08-30 05:31:00 #Halifax [توی سایت] دانشگاه
من برای دانشگاه اتاوا telfer school مقطع ارشد مدیریت میخواستم اپلای کنم ولی توی سایت چک کردم بطور اختصاصی گرایش مالی پیدا نکردم اگر کسی مدیریت میخونه توی این دانشگاه و اطلاع داره ممنون میشم راهنماییم کنید که برای انتخاب گرایش مالی چیکار باید بکنم??
2021-08-30 07:24:00 #Ottawa [مقطع ارشد] دانشگاه
کسیبرای دنتال ساینس اپلای مک گیل کرده؟ میخواستم بدونم استاد میخواد؟ اگر استاد میخواد ایمیل اساتید نیست توی سایت که
2021-09-01 01:42:00 #Montreal [میخواستم بدونم] دانشگاه
کسی میدونه چطور باید دیفر کنم؟؟؟ من قبلا ادمیشن رو اکسپت کردم ولی الان توی سایت نوشته نباید افر رو اکسپت کنین و یک مدرک برای delay ویزا بدین ولی من شهریه رو پرداخت نکردم و ریجکت شدم حالا باید چیکار کنم که با دیفر موافقت کنن؟؟
2021-09-03 05:37:00 #Montreal [باید چیکار کنم] دانشگاه
توی سایت دانشگاه میخوام اپلیکیشن آنلاین رو کامل کنم ولی برای زمان شروع تحصیل هنوز fall 2022 باز نیست و آخرین زمان winter 2022 هست کسی میدونه کی اپلیکیشن برای پاییز باز میشه؟
2021-09-07 01:41:00 #Toronto [توی سایت] دانشگاه
اخرین مدرک که توی سایت دانشگاها میزنن باید اپلود شه اگر ارشد مجدد بخوایم اقدام کنیم باید مدرک ارشدمون باشه یا کارشناسی؟ ممنون میشم اگر اطلاع دارین راهنمایی کنین ???
2021-09-07 07:29:00 #Saskatoon [توی سایت] دانشگاه
اخرین مدرک که توی سایت دانشگاها میزنن باید اپلود شه اگر ارشد مجدد بخوایم اقدام کنیم باید مدرک ارشدمون باشه یا کارشناسی؟ ممنون میشم اگر اطلاع دارین راهنمایی کنین ???
2021-09-07 07:29:00 #Saskatoon [توی سایت] دانشگاه
2021-09-07 07:31:00 #Montreal [توی سایت] دانشگاه
من برای رشته mba دوماه که اقدام کردم اما هیچ خبری نشده خواستم بدونم طبیعی یا نیاز به پیگیری داره؟!
2021-08-31 06:22:00 #Montreal
كسي اينجا پذيرش از كنكورديا گرفته و بعد درخواست كنسلي داده باشه؟ ميخاستم بدونم چجور درخواست كنسلي بدم
2021-08-30 11:42:00 #Montreal
این هزینه هایی که توی statement گفته شده، مثلا Sport برای grad پرداختشون اجباریه؟?
2021-09-07 14:40:00 #Montreal
2021-09-07 07:29:00 #Montreal
من میخوام از طریق WU Global Pay شهریه یک ترم این دانشگاه رو پرداخت کنم از طریق یه بانک تو ترکیه، میدونید چه اطلاعاتی لازمه که به کارمند بانک بدیم که مراحل رو درست انجام بدن؟ من خودم اونجا نیستم نمیتونم از نزدیک بپرسم توی سایت student accounts خودشون یه راهنمایی گذاشتن و در نهایت به یه دیسکلیمر و لینک که وارد سایت WU میشه هدایت میشیم ولی نمیدونم این مسیر مال وقتیه که دانشجو پرداخت کنه یا بانک هم باید از این طریق انجام بده؟
2021-08-29 11:55:00 #Montreal